CRESCA Network: Xarxa de col·laboració i promoció industrial

Comunitat dinàmica i interconnectada d’empreses dedicades al sector agroalimentari i afins. La nostra missió és fomentar la col·laboració, compartir coneixements i promoure l’èxit mutu entre les empreses de la xarxa. A través de la nostra plataforma en línia, oferim una àmplia gamma de recursos, oportunitats de networking i eines de promoció per ajudar a les empreses a créixer en un entorn competitiu, gràcies a l’àmplia capacitat relacional amb altres empreses del sector.

 

Uneix-te a la nostra xarxa i descobreix:

  • Noves oportunitats de negoci
  • Establir contactes amb professionals del sector
  • Aconseguir el suport necessari per a impulsar la teva empresa en el teu i altres mercats.

Formació

Cursos especialitzats en diferents àrees com la seguretat alimentària, la innovació en productes, l'optimització de processos i altres temes rellevants per al sector
Més info

Cresca Talks

Plataforma promocional i interactiva per compartir coneixements i temes innovadors entre els professionals del sector.
Més info

Jornades Tècniques

Conferències, presentacions, taules rodones i debats moderats per promoure la interacció i la col·laboració entre els participants.
Més info

Congressos

Esdeveniments científico-tècnics de curta durada (2-3 dies), destinats als professionals del sector agro-alimentari i qualitat medioambiental, amb l'objectiu de generar col·laboracions i sinèrgies.
Més info

Projectes de col·laboració

Accés a les publicació de concursos i/o projectes públics (nacionals i internacionals). Proposta de projectes privats procedents de les empreses de la xarxa que cerquin col·laboració amb altres empreses i amb el CRESCA
Més info

Cresca Network

Forma part de la xarxa! Dona't d'alta

[sv slug="zoho-forms-cresca-empreses-lightbox"]

Propers esdesveniments

No Post Found

Col·laboradors